Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wonderbook: Book of Spells

Mer Wonderbook på vei

Dinosaurer og detektiver

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sonys ambisiøse Wonderbook-prosjekt, som benytter seg av augmented reality-teknologi ved hjelp av PS Eye-kameraet og en spesiell type bøker plassert foran TV-skjermen, ble annonsert på E3 i juni.

Til den pågående Gamescom-messen hadde Sony med seg flere nye spill som er designet for Wonderbook, og med seg på laget hadde de tungvektere som BBC og Disney.

Disse er involvert i spillet Walking with Dinosaurs, et læringsspill som baserer seg på TV-serien med samme navn, og som produseres av Disney.

Deretter ble Digg's Nightcrawler vist frem, og også her er det snakk om en slags interaktiviteter læringsopplevelse. Digg's Nightcrawler blander eventyr med detektivarbeide og presentasjonen og grafikken har et tydelig noir-preg.

Handlingen består i å følge spor for å finne ut hvem som har myrdet Lille Trille, altså det levende egget kjent fra det engelske barneverset Humpty Dumpty.

Vi er spente på å se hva Sony kan få til med Wonderbook-prosjektet, og ikke minst gleder vi oss til å få se gameplay.

Wonderbook: Book of Spells
Wonderbook: Book of SpellsWonderbook: Book of Spells
Wonderbook: Book of SpellsWonderbook: Book of SpellsWonderbook: Book of Spells

Relaterte tekster

Wonderbook: Book of SpellsScore

Wonderbook: Book of Spells

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Sony surfer på Harry Potter-trenden og med Wonderbook inn på barnemarkedet vil. Men holder det i lengden, får de det til?Loading next content