Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Metal Gear Solid 2 og Metal Gear Solid 3 fjernes midlertidig

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene om at et Metal Gear Solid-spill skal få en remake har gått i lang tid og ble bare enda sterkere da vanligvis veldig pålitelige Andy Robinson hos Video Game Chronicle hevdet at det er Metal Gear Solid 3: Snake Eater som skal lages fra bunnen av. Samtidig avslørte han at det er planer om å pusse opp de andre originale MGS-spillene også, så da gir dagens nyhet ekstra mening.

Konami forteller nemlig at Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (inkludert Substance), Metal Gear Solid 3: Snake Eater og pakker hvor de er inkludert har blitt fjernet fra en rekke digitale butikker siden rettighetene til å bruke klipp fra virkeligheten har gått ut på dato. Det som gjør dette ekstra interessant er at det japanske selskapet hevder dette bare blir midlertidig siden det vil prøve å fornye lisensene. Ville Konami virkelig brukt tid og penger på dette for spill som ikke akkurat selger masse i disse dager om det ikke var snakk om en remake og remastere?

Metal Gear Solid 2 og Metal Gear Solid 3 fjernes midlertidig


Loading next content