Norsk
Gamereactor
lifestyle
Metal Gear Solid

Metal Gear Solid får en ny vinylsamling med 6 plater

Hver av platene kommer med et unikt omslag med illustrasjoner fra arkivserien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du er en absolutt megafan av Metal Gear Solid eller gode spillmusikkspor generelt, vil du kanskje sjekke ut det nye Metal Gear Solid: The Vinyl Collection-settet, som kommer med hele 6 plater som inneholder 53 spor.

Inne i det stive etuiet får du seks hylser, hver dekket av en kul bit av arkivkunst fra seriens fortid. Hvis du forhåndsbestiller vinylsettet nå, vil du sannsynligvis få det i november i år, og du betaler $ 140 for hele settet.

De første fem platene dekker lydsporene fra spillet, mens den sjette er litt spesiell, da den er dedikert mest til lydspor. Side A handler om stealth-lydsignalene, mens B er dedikert til sjefene.

Sjekk ut Vinyl-samlingen her.

Dette er en annonse:
Metal Gear Solid

Relaterte tekster

Metal Gear SolidScore

Metal Gear Solid

ANMELDELSE. Skrevet av Henrik Schødt

Lenge har PC eierene mått stå "standby", mens PlayStationeierene har hatt det, de kalte for verdens bedste spill! Nå er ventetiden over.

Spillåret 1998: Metal Gear Solid

Spillåret 1998: Metal Gear Solid

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

1998 var et spillår som revolusjonerte spillbransjen med en rekke banebrytende klassikere. I artikkelserien Spillåret 1998, ser vi tilbake på spill som kom ut for tjue år siden. Denne gangen forteller Anders om historien bak Metal Gear Solid.

Metal Gear Solid-remake kansellert

Metal Gear Solid-remake kansellert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I fjor høst begynte det gå lovord om en kompisgjeng som hadde gjenskapt enkelte områder fra Metal Gear Solid i Unreal Engine 4. Videoene ble så populære at Airam...Loading next content