Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid

Metal Gear Solid til PSN?

Konami utgir MGS til PSN i Japan

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det hviskes om at mens japanerene venter på Metal Gear Solid 4 vil Metal Gear Solid til PlayStation dukke opp på PlayStation Network (PSN). Det er jo i og for seg spennende, da det ikke er umulig at MGS-klassikeren til PS1 sniker seg til europeisk (og da aller helst norsk) PSN.

Personlig kan jeg naturligvis ikke vente til å kunne nyte Metal Gear Solid på toget eller bussen eller hvor nå jeg måtte sette meg ned for å spille på PSPen.

Metal Gear Solid
Metal Gear Solid
Metal Gear Solid

Relaterte tekster

7
Metal Gear SolidScore

Metal Gear Solid

ANMELDELSE. Skrevet av Henrik Schødt

Lenge har PC eierene mått stå "standby", mens PlayStationeierene har hatt det, de kalte for verdens bedste spill! Nå er ventetiden over.

9
Spillåret 1998: Metal Gear Solid

Spillåret 1998: Metal Gear Solid

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

1998 var et spillår som revolusjonerte spillbransjen med en rekke banebrytende klassikere. I artikkelserien Spillåret 1998, ser vi tilbake på spill som kom ut for tjue år siden. Denne gangen forteller Anders om historien bak Metal Gear Solid.

8
Metal Gear Solid-remake kansellert

Metal Gear Solid-remake kansellert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I fjor høst begynte det gå lovord om en kompisgjeng som hadde gjenskapt enkelte områder fra Metal Gear Solid i Unreal Engine 4. Videoene ble så populære at Airam...Loading next content