Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Metal Gear Solid V-samling bekreftet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Amazon er som regel en troverdig kilde hva spillekkasjer angår så da de i juli kom i skade for å offentliggjøre noe kalt Metal Gear Solid V: Definitive Edition visste vel egentlig alle hva som var på vei. Nå har vi uansett fått det offisielt bekreftet.

Nettbutikken bommet på navnet, for nå har Konami avslørt at Metal Gear Solid V: The Definitive Experience slippes til PC, Playstation 4 og Xbox One den 11. oktober. Som forventet vil denne utgaven by på både Metal Gear Solid V: Ground Zeroes og Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, samt alt av utvidelser de to har fått.

Om dette høres fristende ut kan Playstation 4- eller Xbox One-utgaven bli din for rundt 370 kroner (€39.99). Prisen på PC-utgaven får vi senere.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Relaterte tekster

6
Konami gjør det bedre enn på lenge

Konami gjør det bedre enn på lenge

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Konami skuffet veldig mange og fikk en del kritikk da de sa at selskapet ville begynne å fokusere mindre på videospill, og heller ha et større fokus på de andre tingene...Loading next content