Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid

Metal Gear Solid-remake kansellert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I fjor høst begynte det gå lovord om en kompisgjeng som hadde gjenskapt enkelte områder fra Metal Gear Solid i Unreal Engine 4. Videoene ble så populære at Airam Hernandez og gjengen bestemte seg for å gjenskape hele spillet. Alt virket å være fryd og gammen, særlig etter at de slapp denne traileren til prosjektet. For litt under en måned siden kunne de til og med avsløre at vi ville få en stor annonsering 14. mars. Kunne denne remaken faktisk bli virkelighet? Nope.

I går kveld kom nemlig denne beskjeden på prosjektets Facebookside:
Hei, folkens!
Vi har en viktig annonsering til dere i dag:
Vi må kansellere Shadow Moses Project av grunner utenfor vår kontroll.
Vi ønsker å takke alle for den enorme støtten vi har fått.

Shadow Moses-laget.

Det er viden kjent at Konami aldri har gitt Shadow Moses-laget lov til å lage en remake av det legendariske spillet så man trenger vel ikke være rakettforsker for å forstå hva "grunner utenfor vår kontroll er".

Metal Gear Solid

Relaterte tekster

7
Metal Gear SolidScore

Metal Gear Solid

ANMELDELSE. Skrevet av Henrik Schødt

Lenge har PC eierene mått stå "standby", mens PlayStationeierene har hatt det, de kalte for verdens bedste spill! Nå er ventetiden over.

9
Spillåret 1998: Metal Gear Solid

Spillåret 1998: Metal Gear Solid

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

1998 var et spillår som revolusjonerte spillbransjen med en rekke banebrytende klassikere. I artikkelserien Spillåret 1998, ser vi tilbake på spill som kom ut for tjue år siden. Denne gangen forteller Anders om historien bak Metal Gear Solid.

8
Metal Gear Solid-remake kansellert

Metal Gear Solid-remake kansellert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I fjor høst begynte det gå lovord om en kompisgjeng som hadde gjenskapt enkelte områder fra Metal Gear Solid i Unreal Engine 4. Videoene ble så populære at Airam...Loading next content