Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metro Exodus

Metro Exodus har nå en full, gratis mod editor

Det er kjent som Exodus SDK, og har en rekke integrerte funksjoner.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

4A Games har annonsert at Metro Exodus nå har en fullt integrert mod-editor. Kjent som Exodus SDK, lar denne funksjonen spillere lage frittstående innhold fra en redigeringspakke som er " som det var dagen vi ga ut Metro Exodus".

Det bemerkes i et nylig blogginnlegg at Editor SDK-pakken har full Mod.io støtte, samt muligheten til enkelt å dele det produserte innholdet ditt, alt på toppen av et visuelt skriptredigeringsprogram, opplæringsnivåer og et fullstendig utpakket sandkassenivå.

4A Games har bemerket at det er en liten advarsel i hva du kan gjøre med redigeringspakken, inkludert at den ikke kan brukes til kommersielle formål, noe som betyr at den utelukkende er designet for å produsere gratis ekstra innhold laget av fellesskapet.

Utvikleren har også bekreftet at det ikke vil komme inn i motorlisensvirksomheten, og at dette bare er " noe ment for samfunnet".

Mens du kan sjekke det ut i dag, vil Exodus SDK-motoren kontinuerlig forbedres på daglig basis.

Metro Exodus

Relaterte tekster

9
Metro ExodusScore

Metro Exodus

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Suzanne har herjet rundt i den postapokalyptiske ødemarken i Russland, og blitt så skremt at hun lengtet tilbake til Metroen.Loading next content