Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid Prime Remastered

Metroid Prime Remastered slo nesten Hogwarts Legacy som Storbritannias bestselgende fysiske spill i forrige uke

Wo Long: Fallen Dynasty klarte akkurat å nå topp ti.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange vil hevde at den største nye spillutgivelsen i forrige uke var Team Ninjas Wo Long: Fallen Dynasty, men salgstallene for fysiske spillutgivelser i Storbritannia sier noe annet.

For selv om det (ikke overraskende) fortsatt er Hogwarts Legacy som ble ukens bestselgende fysiske spill har Metroid Prime Remastered stormet inn på andreplassen selv om det ble sluppet digitalt for flere uker siden.

Gamesindustry.biz rapporterer at Metroid tapte for Hogwarts med rundt 1,000 enheter totalt, noe som betyr at det var veldig, veldig nær å ta førsteplassen på lista. Denne suksessen har også gjort det til den fjerde største fysiske Metroid-lanseringen gjennom tidene, med salg bare ned 45% sammenliknet med hva originalen oppnådde i 2002, til tross for at det er langt mer vanlig å kjøpe spill digitalt i dag.

Når det gjelder det nye Wo Long: Fallen Dynasty, klarte spillet å komme på åttendeplass på tabellen, med 96% av det fysiske salget på PlayStation - sannsynligvis på grunn av at spillet debuterte på Game Pass og dermed påvirket de fysiske salgene på Xbox.

Ukens andre nye lansering, Scars Above, kom på 22. plass.

Etter Hogwarts og Metroid besto topp ti av (i synkende rekkefølge) FIFA 23, God of War: Ragnarök, Mario Kart 8 Deluxe, Kirby's Return to Dream Land Deluxe, Call of Duty: Modern Warfare II, Wo Long: Fallen Dynasty, Minecraft på Switch og Grand Theft Auto V.

Metroid Prime Remastered

Relaterte tekster

0
Metroid Prime RemasteredScore

Metroid Prime Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Joakim Sjögren

To tiår har gått siden vi først landet på Tallon IV, men Samus Arans første 3D-eventyr har aldri vært bedre enn det er i dag.Loading next content