Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Microsoft erstatter høylydte Xbox One-konsoller

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En del Xbox One-eiere har klaget på at deres splitter nye konsoll har vært høylydt. Problemet skal ha økt i omfang etter at konsollen har blitt rullet ut i 19 nye land, inkludert Norge. Problemet skal visstnok bare gjelde et lite antall konsoller.

Microsoft har nå kommentert saken, og sier til Kotaku at de vil erstatte de konsollene som er påvirket av dette problemet:

Vi har hørt at et lite antall Xbox One-eiere i enkelte situasjoner kan høre støy fra konsollen som er for høyt. Mens dette ikke påvirker sikkerheten eller funksjonaliteten i systemet, ber vi likevel kunder som tror de opplever dette problemet å kontakte Xbox Support: https://support.xbox.com. For de kundene som ønsker det vil vi da bytte konsollen med en ny en.

Dette burde glede de det gjelder, for ingen ønsker støy fra konsollen når Halo: The Master Chief Collection kommer i november.

Microsoft erstatter høylydte Xbox One-konsoller


Loading next content