Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Microsoft fullfører Internet Explorer-dødsfallet

Restene av nettleseren er stengt nå, og Microsoft har gitt en dato for når gjenværende referanser vil forsvinne.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microsoft kom med kunngjøringen for en stund siden om at Internet Explorer ville stenge helt ned ettersom teknologigiganten skifter fokus til det raskere og mye bedre alternativet Microsoft Edge. Denne prosessen har tatt tid å oppnå da det fortsatt er enkeltpersoner der ute som bruker Explorer's tjenester, men det ser ut til at den endelige spikeren er i ferd med å bli hamret inn i nettleserens kiste.

En oppdatering på en side med vanlige spørsmål om Internet Explorer har bekreftet at eventuelle gjenværende skrivebordsprogrammer i nettleseren har blitt deaktivert permanent som en del av en ny Windows-oppdatering, og alle som nå prøver å bruke systemet, blir automatisk omdirigert til Edge i stedet.

For å legge til dette, uttalte Microsoft at 13. juni 2023 vil se en Windows sikkerhetsoppdatering også ankomme, som vil skrubbe PC-er av eventuelle gjenværende referanser, inkludert de visuelle ikonene på Taskbar og Start Menu, fjernet fra Windows-systemene.

Microsoft fullfører Internet Explorer-dødsfallet
Dette er en annonse:


Loading next content