Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Voodoo Vince

Microsoft gir slipp på Voodoo Vince

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det er ikke lenge siden vi kunne fortelle at Microsoft hadde gitt slipp på rettighetene til Blinx the Cat, og nå har de gjort det samme med samme med et annet maskotforsøk, nemlig Voodoo Vince.

HQ

I motsetning til Blinx-spillene var Voodoo Vince faktisk underholdende og smart, men ettersom det solgte dårlig fikk det ingen oppfølger. Det ser dessuten ut til at det heller aldri vil komme noen oppfølger, for Microsoft har sluppet varemerket og har ikke lenger noen rett til å bruke det.

Mange fans fikk et håp da Xbox-sjefen Phil Spencer tweetet følgende i fjor: #MyFavoriteGame is Voodoo Vince. What's yours?

Voodoo Vince

Relaterte tekster

1
Microsoft gir slipp på Voodoo Vince

Microsoft gir slipp på Voodoo Vince

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er ikke lenge siden vi kunne fortelle at Microsoft hadde gitt slipp på rettighetene til Blinx the Cat, og nå har de gjort det samme med samme med et annet...Loading next content