Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sunset Overdrive

Microsoft hindrer Sunset Overdrive til PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikleren bak det Xbox One-eksklusive Sunset Overdrive, Insomniac Games, hadde veldig lyst til å slippe spillet til PC i tillegg til konsoll, men de var ganske enkelt ikke i stand til å gjøre det.

Insomniac hadde nemlig ikke mulighet til å ta den avgjørelsen, for det er Microsoft som bestemmer. Selv om utvikleren eier rettighetene til selve spillet, er det altså Microsoft som avgjør hvilke plattformer det kan slippes til.

Som svar til et spørsmål på Twitter om det noen gang vil komme til PC, sier Insomniac at det er opp til Microsoft:

"We'd love it if it could happen but [the] ball is in Xbox's court on it."

Skulle det komme til PC vil det ikke bli det første Xbox One-eksklusive spillet, for spill som Ryse: Son of Rome og Dead Rising 3 har begge vært gjennom en slik behandling. Spørsmålet er vel om det undervurderte actionspillet er ettertraktet nok til at Microsoft vil støtte en utvikling av en PC-versjon.

Sunset Overdrive

Relaterte tekster

6
Sunset OverdriveScore

Sunset Overdrive

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du har ventet på et lettbeint actionspill som kun er opptatt av at du skal ha det skikkelig gøy, er det bare å bestille en billett til Sunset City!Loading next content