Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears 5

Microsoft hinter til noe Gears of War-relatert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens Halo-serien ikke helt har hatt samme nivå siden 343 Industries tok over etter Bungie, har The Coalition derimot lyktes bedre med Gears of War-serien etter overtakelsen. Deres titler Gears of War 4, Gears 5 og Gears Tactics har gjennomgående fått gode anmeldelser og oppdateres kontinuerlig med både innhold og bedre grafikk på de kraftigere konsollene.

Og nå ser det ut til at de har noe på gang igjen. Ut av de blå ble det postet et bilde på Gears-seriens offisielle Twitter-konto - som du kan se nedenfor - uten noen videre forklaring. Det mest sannsynlige er mer innhold til Gears 5 eller Gears Tactics, men det kan også være noe helt annet.

Det er verdt å nevne at Gears of War fyller 15 år i år, så det kan ha noe med det å gjøre, som en remake eller remaster av en tidligere del i serien eller noe i den duren.

Gears 5

Relaterte tekster

1
Gears 5: HivebustersScore

Gears 5: Hivebusters

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi sjekker ut den drøyt tre timer lange historieutvidelsen Hivebusters, hvor vi møter nye hovedpersoner og får utforske en vulkan-øy.Loading next content