Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Street

Microsoft legger ned Forza Street

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Stort sett samtlige større utgivere er i gang med å utforske de mobile plattforene, og overføre deres populære IP-er dit. For eksempel prøvde Microsoft å introdusere Forza til mobil via Forza Street, men snart er det eventyret over.

En FAQ på spillets support-side (via VGC) bekrefter at Forza Street legges ned i løpet av våren, og etter denne fortsatt ukjente datoen blir spillet og dets funksjoner ikke lenger tilgjengelig.

Selv hvis du har det installert vil ikke spillet starte etter at serverne har blitt lagt ned. Den siste oppdateringen lanseres på mandag, og samme dag avsluttes alt salg av mikrotransaksjoner i spillet.

Forza Street ble lansert 15. april 2019.

Forza Street

Relaterte tekster

0
Microsoft legger ned Forza Street

Microsoft legger ned Forza Street

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Stort sett samtlige større utgivere er i gang med å utforske de mobile plattforene, og overføre deres populære IP-er dit. For eksempel prøvde Microsoft å introdusere...Loading next content