Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo IV

Microsoft: "Xbox har raskt blitt den viktigste plattformen for Diablo 4-spillere"

Lanseringen av spillet på Game Pass har åpenbart hjulpet mye på populariteten.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Omtrent et halvt år har gått siden Microsoft endelig kjøpte Activision Blizzard, nesten to år etter at de først annonserte at de hadde til hensikt å gjøre nettopp det. Siden da har vi spillere ikke merket så mye til oppkjøpet, men i slutten av forrige måned kom plutselig det første håndfaste beviset.

Som vi tidligere har rapportert, ble Diablo IV lansert på Microsofts abonnementstjeneste 28. mars, noe som innledet en ny æra for Game Pass med Activision Blizzard-spill. Og dette var tydeligvis etterlengtet, for etter bare én uke er Xbox-konsollene plutselig det største formatet for spillet. Dette avsløres i et internt brev fra Xbox-sjef Sarah Bond, der hun skriver :

"Vi integrerer Activision Blizzards King-titler i tjenestene våre. Vi lanserte Diablo 4 i Game Pass, og Xbox har raskt blitt den viktigste plattformen for Diablo 4-spillere."

Selv om ingen trodde noe annet, indikerer ordlyden også at det kommer betydelig flere Activision Blizzard-titler til tjenesten, men hvilke og når de kommer (og om det inkluderer årets Call of Duty på dag én) gjenstår å se.

Diablo IV

Takk, Windows Central.

Relaterte tekster

0
Diablo IVScore

Diablo IV

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De gode og dårlige sidene av å fokusere på spillerens valg og Endgame vises i Blizzards storspill.Loading next content