Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft Legends

Minecraft Legends får ikke mer innhold

Mindre enn ett år etter utgivelsen er Mojang nå klar til å gå videre.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens spin-offen Minecraft Dungeons ble ganske populær og fikk mye støtte i lang tid, kan man ikke si det samme om Minecraft Legends. Det ble lansert forrige april og nå sier det svenske studioet Mojang at det "kommer til å ta et skritt tilbake fra utviklingen" og at det "ikke kommer til å gi ut noe nytt innhold".

Hvis du fortsatt spiller Minecraft Legends, har studioet en siste freebie til deg: Bright-Eyed Hero-skinnet, som kan hentes på Marketplace. Vi er også lovet at de ikke kommer til å fjerne eller stenge noe som helst:

"Våre eksisterende Lost Legends-utfordringer vil fortsatt være tilgjengelige gratis, og du vil fortsatt kunne høste belønningene hvis du vinner. Vi vil selvfølgelig fortsette å tilby teknisk støtte til spillerne, og vi kommer ikke til å fjerne noen funksjoner eller egenskaper fra spillet. PvP og co-op vil også forbli fullt ut funksjonelle, så du kan fortsette å spille enten du foretrekker å ta deg av grisene alene eller kjempe sammen med (eller mot) venner."

Hvis du vil lese hva vi mener om Mincraft Legends, kan du sjekke ut anmeldelsen vår her.

Minecraft Legends

Relaterte tekster

0
Minecraft LegendsScore

Minecraft Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Johan Vahlström

Den klumpete verdenen utvider seg med en ny type opplevelse, men fanger den originalspillets briljans?Loading next content