Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Mitshuide kåret til vinner i Seat Story Cup VII

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Seat Story Cup er kjent for å være blant de meste avslappede konkurransene knyttet til Hearthstone: Heroes of Warcraft, og det er stor takhøyde hele veien gjennom. Proffene er dog likevel med og kjemper om førsteplassen, som i år betød minst 84 000 kroner i premiepenger.

Etter å ha vunnet WCA Europe og DreamHack Winter 2016, var Louis "Mitsuhide" Bremers en het vinnerkandidat allerede fra start. I gruppespillet slo han Simon "Crane333" Raunholst, Peter "Gaara" Stevanovic, og Michael "Maverick" Looze, mens kvartfinalen og semien handlet om å slå ut Sebastian "Forsen" Fors og Tugay "MrYagut" Evsan.

I finalen møtte Mitsuhide verdensmesteren fra 2015, Sebastian "Ostkaka" Engwall. Det ble en tett kamp der det svingte begge veier, men det gikk altså Mitsuhides vei til slutt.

Hearthstone: Heroes of Warcraft
Like fornøyd som Mona Lisa.

Relaterte teksterLoading next content