Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Super Mario Bros. Movie

Miyamoto hinter til andre karakterer i fremtidige Nintendo-filmer

The Super Mario Bros. Movie blir som kjent langt fra den eneste.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke akkurat en overraskelse å høre at Nintendo ikke er ferdig med filmverden, spesielt når man vurderer det faktum at The Super Mario Bros. Movie tilsynelatende er noen dager unna å knekke 1 milliard dollar på det globale billettkontoret, noe som setter den i en svært imponerende rekke (bare 51 filmer har noen gang oppnådd bragden).

I et intervju med Nikkei (takk, VGC) sier Nintendo-legenden og skaperen bak mange av selskapets ikoniske franchiser, Shigeru Miyamoto, følgende når han blir spurt om potensielt andre filmer:

"Vær så snill å følge med på vår neste produksjon. Nintendo er som et talentbyrå. Vi har mange andre underholdere (på vår liste). Det er forskjellige måter å utvikle karakterer på (for storskjermen), inkludert karakterer som passer for film og karakterer som er velkjente."

Så selv om det ikke bekrefter hva den neste Nintendo-filmen vil være basert på virker det som om Mario kan ta baksetet når Nintendo utforsker sin andre elskede franchiser.

The Super Mario Bros. Movie

Relaterte teksterLoading next content