Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
FIFA 19

MoAuba vant FIFA eWorld-turneringen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvert eneste år avholdes den store FIFA eWorld-turneringen for å finne ut av hvem som er den beste FIFA-spilleren på kloden. I helgen gikk årets utgave av stabelen, hvor premien var på hele $250.000, og etter hundrevis av kamper er det nå en vinner.

Vinneren ble Mohammed 'MoAuba' Harkous. Han slo den andre finalisten 'Msdossary' Aldossary i den site kamp 3-2, og kan nå kalle seg selv verdensmester.

Dette var ikke den eneste etablerte favoritten han klarte å slå. I semifinalen slo han også Nicolas 'Nicolas99fc' Villalba. Han er nå den første tyske spilleren som har tatt tittelen.

Så du på?

FIFA 19
Photo: EA

Relaterte tekster

0
KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

FIFA eWorld Cup-konkurransen gikk av stabelen i London i helga som var, og med tanke på talentene KiNG Esports hadde til rådighet - Nicolas 'Nicolas99FC' Villalba og...

0
FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man kan trygt si at Electronic Arts måtte slite en god del med valget av cover for standardutgaven av FIFA 19. Kort tid etter at coveret ble offentliggjort ble det klart...Loading next content