Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Xenoblade Chronicles 2

Monolith vil lage flere Xenoblade-spill

I tillegg til originale spill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Xenoblade Chronicles 2 kom ut i desember i fjor til Nintendo Switch, og nå virker det som det ikke blir siste spill i serien, da Reddit (via den originale japanske kilden) har avslørt at det finnes en hemmelig beskjed i den fysiske utgaven av soundtracket til Xenoblade 2, en beskjed som sier at selskapet har lyst til å lage flere spill.

Monolith Soft jobber med et nytt RPG nå, men beskjeden sier at de gjerne vil holde de nummererte tilskuddene i serien gående, inkludert Xenoblade Chronicles 3 og Xenoblade Chronicles X 2. Beskjeden sier også at de gjerne vil lage noen originale spill i samme tid.

Kunne du tenke deg mer Xenoblade Chronicles?

HQ
Xenoblade Chronicles 2

Relaterte tekster

6
Xenoblade Chronicles 2Score

Xenoblade Chronicles 2

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Oppfølgeren til Xenoblade Chronicles er her, og skal være større og bedre enn noen gang

2
Monolith vil lage flere Xenoblade-spill

Monolith vil lage flere Xenoblade-spill

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Xenoblade Chronicles 2 kom ut i desember i fjor til Nintendo Switch, og nå virker det som det ikke blir siste spill i serien, da Reddit (via den originale japanske...Loading next content