Norsk
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter Tri

Monster Hunter 3 til Wii

Japansk storspill eksklusivt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Capcoms kanskje annkurat nå mest fremgangsrike spillserie i hjemlandet Japan, Monster Hunter, har lenge vært på ryktebørsen å være på vei til Playstation 3 men nå err det klart at det tredje spillet i serien etter kun å ha kommet til Sonys spillmaskiner nå bli eksklusivt for Nintendo Wii. Capcom har sagt at det blir lavere utviklingskostnader å produsere et Wii-spill og at dette var en av hovedårsakene til valget av format.

Monster Hunter-serien har hittil solgt i over 4,5 millioner eksemplarer (mesteparten i Japan) og det siste spillet Monster Hunter Freedom 2 til PSP er det mest solgte PSP-spillet i Japan.

Noen spesielle detaljer rundt det kommende Wii-spillet har ikke blitt offentliggjort mer enn de vanlige ordene om at Wii-kontrollens unike funksjoner skal utnyttes, men det kunne dere sikkert har regnet ut selv. Det vil også bli lagt opp til onlinespilling ettersom dette har vært en viktig del av Monster Hunter-spillene fra første spillet ble lansert til Playstation 2.

Monster Hunter Tri
Monster Hunter Tri

Relaterte tekster

Monster Hunter TriScore

Monster Hunter Tri

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Det japanske actionrollespillet har endelig funnet veien til Gamereactor, og vi har prøvd oss som jeger i Wii-spillet...

Monster Hunter Tri

Monster Hunter Tri

FORSPILL. Skrevet av Martin Andresen

Nintendo viste frem Monster Hunter Tri på pressekonferansen i London, og Martin Andresen har førsteinntrykkene!Loading next content