Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Møt mannen som jakter på gamle kornboksleker

Med over en milliard leker der ute, er det mye å finne.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I Storbritannia er dagene med et Happy Meal-aktig leketøy som kommer med frokostblandingsboksen din langt borte, men det er mange som fortsatt husker de morsomme små plastbitene, for eksempel en Nick Symes, som driver den lille YouTube-kanalen Cerealmad.

Symes begynte sin samling av leker og frokostblandinger som helhet på 1970-tallet og kan bare anslå at han har samlet "masse" av begge. Han har ikke samlet konsekvent siden 70-tallet, men begynte det store arbeidet igjen for rundt 30 år siden etter å ha gravd opp barndomsboksen med frokostblandinger.

Han ga for det meste opp innsamlingsarbeidet i 2014, men har siden startet et nettsted kjent som cerealoffers.com, hvor han viser frem nisjestykkene sine som en stor kornhistoriker. Han har til og med klart å tjene noen anstendige penger på å selge noen av brikkene sine, for eksempel en Doctor Who frokostblandingsboks som tjente ham £ 400.

Med kornboksleker ikke mer, er Symes en av nøkkelfigurene som holder på arven. Det ser ut til at pengene er sekundære til 57-åringen, da han mener dagens barn til og med blir fratatt fordi de ikke får gleden av et kornboksleketøy.

Dette er en annonse:

Takk, The Guardian.

Møt mannen som jakter på gamle kornboksleker


Loading next content