Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Møt Medion på Dreamhack!

Vil du prøve den nye Intel Arc GPU? Medion dekker deg med deres nye X10 bærbare datamaskiner på Dreamhack.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Mens mange har fått øynene opp for den nye Recon-modellen i Medions gamingmerke Erazer, er Major X10, som kommer med en kommer med en Inte Core i7 prosessor og har en Intel Arc 730M GPU kanskje et av de mest interessante produktene som blir utgitt i år, og Medion har paret 12 GB GPU med både DDR5-minne og en 165Hz QHD IPS-skjerm.

Du kan møte Medion i Stand 22 i Hall B under DreamHack denne helgen i Elmia, Jönköping, Sverige, hvor en enorm Erazer-showcasestand er laget for å vise frem hva Medion kan gjøre for den moderne spilleren, uansett budsjett. Medion inviterer deg til å stikke innom og spille CoD MWII - og også se verdens største notebook - du vil bli overrasket!

Mer om Medion Major X10:
"En ny spiller inntar gamet. MEDION® Major® X10 er ikke bare en førsteklasses enhet, men også den aller første bærbare skaper/gaming-enheten med et Intel® ArcTM A730M grafikkort. Med den nyeste generasjonens Intel® CoreTM i7-prosessor (Alder lake), 16 GB DDR5-minne, 1 TB lagring og den kraftige Intel® ArcTM A730M, vil dette være en av de beste bærbare skaper-maskinene du kan komme over. Med den kraftige Intel® ArcTM A730M kan du nyte favorittspillet ditt hvor som helst."

Major X10 - "Gaming Happens with Intel"

Møt Medion på Dreamhack!
HQ


Loading next content