Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
MotoGP 23

MotoGP 23 kjører inn på PC og konsoller i juni

Med en ny naturtro karrieremodus.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Milestone og Dorna Sports har annonsert at MotoGP 23 kommer til PC og konsoller i sommer. 8. juni for å være nøyaktig. Den kommende delen av den årlige motorsportserien sies å bringe noen nye funksjoner, samt de regelmessige oppdateringene av baner og kjørere.

Vi blir fortalt at MotoGP 23 vil bli styrket med en "naturtro karrieremodus" som ser ut til å ta spillere på en reise for å bli en MotoGP-legende, og at dette vil inkludere ulike vendepunkter i karrieren der spillerne må ta avgjørelser om retningen for deres fremtid. Dette lar alle starte på Moto3-nivå og vil se oss avansere gjennom rekkene til vi kommer til toppnivået av den profesjonelle konkurransen.

For å gjøre dette enda bedre vil spillet også bringe dynamiske værsystemer for å legge til ytterligere utfordringer på løpsdagen, samt et Flag-to-Flag-løp som lar spillerne bytte sykkel når de er i gropene.

Vi er også lovet en forbedring av AI-atferd, nye kjørehjelpemidler, tilbakekomsten av MotoGP Academy, krysspilling for flerspiller og en oppdatering av Ranked Races.

Sjekk ut den nyeste traileren for MotoGP 23 nedenfor.

HQ
MotoGP 23

Relaterte teksterLoading next content