Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Onrush

Motorstorm-skapernes Onrush får åpen beta neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Her er en siste påminnelse om at Codemaster gjenopplivet Evolution Studios etter at Motorstorm-utviklerne ble lagt ned av Sony, og med en gang ble satt til å jobbe med et helt nytt spill kalt Onrush. Både trailere og gameplayklipp vi har sett har fått spillet til å se veldig spennende ut, med fokus på skyhøye hopp, eksplosjoner, detaljerte kjøretøy og vakre omgivelser. Vi er fortsatt omtrent en måned unna den offisielle lanseringen av spillet, men heldigvis får alle mulighet til å prøve det allerede neste uke.

Nå kan utviklerne nemlig fortelle at Onrush får en åpen beta på PlayStation 4 og Xbox One den 17. mai (PlayStation 4-eiere som forhåndsbestiller spillet får tilgang allerede 15. mai). Denne betatesten vil vare frem til mandag kveld, og by på en god del ting å gjøre. Betaen vil nemlig la oss kjøre på to ulike kart hvor både værforholdene og tid på døgnet kan endres, de to modusene Overdrive og Countdown både lokalt og over internett, fire ulike kjøretøy med spesielle egenskaper og angrepsmuligheter, og flere kosmetiske belønninger.

Vi får altså mulighet til å prøve ut en god del av det etterlengtede spillet, så her er det bare å bli med.

HQ
Onrush

Relaterte tekster

1
OnrushScore

Onrush

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har spilt mange bilspill de siste årene, men å spille ett uten en mållinje å kjøre over ble en ny erfaring for den fartsglade trønderen vår.Loading next content