Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

MSI Pulse GL76

Bygget for HD-spilling med høy bildefrekvens.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det er nesten på tide at 2023-iterasjonen av teknologi debuterer. Etter kunngjøringer de siste månedene og ukene, vil vi snart se versjoner av teknologien vi kjenner og elsker, bortsett fra med marginale forbedringer som passer til den siste batchen av maskinvare som har kommet i løpet av de siste delene av 2022. Men før vi kommer til det punktet, er det tid til å sjekke ut en siste 2022-iterasjon, ettersom jeg har lekt med og testet MSI Pulse GL76 i det siste.

HQ

Denne bærbare spilldatamaskinen har et veldig spesifikt konsept i kjernen, som er HD-spill med høy bildefrekvens. Og dette er fordi den har en 1080p-skjerm som kan fungere med opptil hele 360Hz. Så før du går inn i de dypere detaljene, må du bare forstå at hvis oppløsning og grafisk kvalitet er noe du prioriterer, er dette sannsynligvis ikke den bærbare datamaskinen for deg. Men hvis du er en skytespillspiller eller liker spill med super flytende og jevn ytelse, er det mye å elske her.

Under panseret har systemet jeg har lekt med en 14 Core 12th Gen i9-12900H CPU klokket til 2900MHz, sammen med en RTX 3070 GPU, og 16 GB DDR4-3200 RAM. Det er ikke den kraftigste maskinvaren i denne enheten, men for HD-spill er dette en meget dyktig samling av maskinvare som kan levere noen virkelig imponerende fps-verdier selv på noen av de mest krevende spillene.

Som referanse har jeg testet en samling spill i løpet av min tid med denne bærbare datamaskinen, inkludert Marvels Spider-Man, Apex Legends, Marvel, Deathloop, Ghostrunner, og til og med en veldig teknologisk tilgjengelig retro-FPS, kjent som Dread Templar . For hver tittel har jeg sammenlignet både høye og lave grafiske innstillinger (der det er aktuelt), og når jeg velger de fps-vennlige lavere grafiske alternativene, har jeg sett noen bemerkelsesverdige bildefrekvenser.

For Spider-Man for eksempel, på High, klokker spillet inn hvor som helst mellom 60-100 fps, avhengig av hva og hvor du er i spillet. På Low derimot dobles dette nesten til 100-140 fps. Apex Legends får enda mer ut av den bærbare datamaskinen, med 100-150 fps på High med verdier godt over 230 fps på Low. Dread Templar (som lett kan spilles på langt mindre kraftig maskinvare) viste bildefrekvenser over 700 fps ved noen anledninger, noe som var langt høyere enn selv denne fantastiske skjermen kan nå. Poenget er at Pulse GL76 gjør akkurat det den er designet for å gjøre: spille spill med lavere oppløsninger utrolig jevnt.

Dette er en annonse:
MSI Pulse GL76

Ellers er det verdt å si at Pulse GL76 har en veldig ryddig tynn ramme rundt skjermen, noe som gjør at 17,3"-skjermen passer perfekt til chassiset. Selve tastaturet og styreflaten tar også opp en rimelig mengde plass på kroppen til det punktet hvor du aldri føler at tastene blir for tett stuet sammen til fordel for å spare plass. De som liker RGB og tilpasning, vil gjerne vite at det er mye å fikle med med hensyn til tastaturet også, selv om det ikke er noen andre RGB-soner på den bærbare datamaskinen i det hele tatt - noe jeg faktisk setter pris på, da det gir systemet et mer subtilt utseende.

Når vi snakker om designen, har Pulse GL76 noen få "gamery" -estetikk, som i stor grad dreier seg om de store ventilasjonene, men for det meste kommer den ut som mer av en prangende design i stedet for å være for der ute, eller unødvendig kompleks eller futuristisk. Og du kan tilgi de store ventilasjonene mens de gjør underverker for å holde den bærbare datamaskinen kjølig sammen med Cooler Booster 5-teknologien innenfor. I hovedsak trenger du aldri å bekymre deg for viftelyder eller overoppheting, fordi Pulse GL76 er veldig god til å spre varme takket være kjernedesignen. Og at kjøleløsningen er like genial som den er, gjør at høyttalersystemet kan skinne, fordi du faktisk kan spille spill - uten å bruke hodetelefoner - og likevel klare å høre lyden, noe mange bærbare spilldatamaskiner ikke klarer.

Det er noen spill laptop troper som regjerer øverste med dette systemet imidlertid. Det er et ganske stort stykke teknologi, med en betydelig vekt bak seg. Og som vanlig kan du ikke få mest mulig ut av spillene dine uten å ha det koblet til strømnettet, ellers vil både batteriet smelte bort, og ytelsen vil ta en betydelig hit. Likevel er dette neppe et problem forbundet med bare Pulse GL76.

Dette er en annonse:

Derfor har jeg generelt vært ganske imponert over dette systemet. Den gjør det den har som mål å gjøre veldig bra, og du kan ikke utsette det. Med alle funksjonene og maskinvaren som denne bærbare datamaskinen bringer til bordet, sammen med det faktum at den til og med har et innebygd webkamera og et bredt utvalg av porter for alle dine tilkoblingsbehov, er dette systemet et flott alternativ for alle som ønsker å gjøre noen 1080p / HD-spill med super høye bildefrekvenser, alt mens du er på farten.

MSI Pulse GL76MSI Pulse GL76
08 Gamereactor Norge
8 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
MSI Pulse GL76

MSI Pulse GL76

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Ben Lyons

Bygget for HD-spilling med høy bildefrekvens.Loading next content