Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
series-tekster
Mythic Quest: Season Two

Mythic Quest: Anmeldelse av de første to episodene av andre sesong

Sesong to er her og vi har anmeldt de første to episodene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Da Apple først annonserte at de ville produsere en TV-serie som fokuserer på en spillutvikler var jeg skeptisk. Det viket som en litt overfladisk måte for techgigantens nye streamingtjeneste Apple TV+ å kunne nå ut til gamerne på, men tin min overraskelse viste det seg å være en ganske bra serie etter en litt treg start. Nå har vi fått de første to episodene av andre sesong, som gir oss nye komiske eventyr med Ian, Poppy og resten av gjengen.

HQ

Sesong to lar seg inspirere av virkeligheten og foregår i en pandemirammet verden, som bygger videre på de to spesialepisodene Quarantine og Everlight som nylig ble sluppet. I stedet for å handle bredt om utviklingen av Mythic Quest-spillet følger denne sesongen gjengen i det de gjør seg klare for å lansere en ny utgivelse og samtidig prøver å finne seg til rette i deres nye stillinger på studioet. Med Poppy (Charlotte Nicdao) forfremmet til "co-creative director" ved siden av Ian (Rob McElhenney) får vi et sammenstøt mellom to fargerike personligheter, hvor Poppy tar mer av rampelyset og forsøker å tilpasse seg til en lederstilling, mens McElhenney leverer en av den klassiske, eksentriske og morsomme Ian.

Fra det de to første episodene har vist, gjør Mythic Quest fremdeles en fantastisk jobb med å levere komiske og personlige historier som ikke faller i den samme "cringey"-fellen som mange videospillrelaterte medier så ofte har opplevd. Karakterene er unike, interessante og fullpakket med karisma, noe som bare styrkes av de flotte prestasjonene fra rollebesetningen som tilsynelatende har klart å tilpasse seg rollene sine enda bedre denne gangen.

Ian og Poppy er høydepunktene, men andre sesong forsøker også å gå mer i dybden med forholdet mellom Ashley Burchs karakter Rayel og Imani Hakims Dana, de to spilltesterne som vokste stadig nærmere i løpet av sesong 1, samt å videre støtte seg til David Hornsbys David, den ganske feige stufiosjefen. Enkelte figurer som Danny Pudis Brad og F. Murray Abrahams C.W. Longbottom har dessverre tilsynelatende satt seg i baksetet i forhold til den første sesongen, så forhåpentligvis får de litt mer skjermtid de kommende episodene.

Dette er en annonse:

Som man kan forvente av et Apple-show med et stort budsjett i ryggen er andre sesong av Mythic Quest også flott produsert og foregår på et sett som innkapser spillutviklingens kaotiske natur, ikke at det er så veldig annerledes fra sesong 1-settet.

Mythic Quest: Season TwoMythic Quest: Season Two

Det jeg har sett av sesong to inntil videre har overbevist meg om at McElhenney, Charlie Day og Megan Ganz har funnet Mythic Quests identitet og har regnet ut hva serien trenger for å få suksess. Trioen er allerede kjent for deres komiske talent (Day og McElhenney fra It's Always Sunny in Philadelphia og Ganz fra serier som Modern Family og Community), og her leverer de allerede fra start episoder hvis kvalitet først ble nådd i slutten av forrige sesong.

Men kan serien holde på momentumet sesongen ut? Den ujevne kvaliteten i første sesong gjør at jeg fortsatt er en smule skeptisk, men de to første episodene har illustrert hvor bra det kan bli når de kreative hodene får masse frihet til å realisere sine ideer.

Dette er en annonse:

Med alt dette sagt har Mythic Quests andre sesong en god start, som i seg selv er god nok grunn til at jeg beholder mitt AppleTV+-abonnement (og det er dessverre ikke mange årsaker til det ellers). Jeg ser frem til å se hvilke retninger serien beveger seg i, for inntil videre er dette god underholdning.

Mythic Quest: Season Two
Mythic Quest: Season TwoMythic Quest: Season TwoMythic Quest: Season Two
07 Gamereactor Norge
7 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content