Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dauntless

Nå kan du teste beta-versjonen av Dauntless

Tilgjengelig for nedlasting nå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Phoenix Labs har kunngjort at deres kommende action-rollespill Dauntless nå har gått inn i en åpen beta-fase. Så nå kan potensielle Slayers få bryne seg på alle monstrene som lusker rundt i spillverdenen. Har du det som trengs for å overleve og bli en beryktet monsterjeger? Finn det ut ved å laste ned spillet til PCen din via den offisielle nettsiden.

Spillet, som kalles "the indie Monster Hunter" i noen kretser, handler om å mekke utstyr og kjempe mot monstre ("Behemoths") på kryss og tvers av The Shattered Isles. Spillet blir free-to-play når det lanseres for fullt.

Sjekk ut beta-traileren til Dauntless nedenfor. Virker det interessant?

HQ
Dauntless

Relaterte tekster

0
Dauntless er dagens GR Live-spill

Dauntless er dagens GR Live-spill

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I dagens livestream skal vi sjekke ut Dauntless' nyutgitte next-gen-patch. Spillet har nemlig nettopp blitt optimalisert for neste generasjons konsoller, og kjører nå i...

4
Dauntless ankommer i april

Dauntless ankommer i april

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Et av spillene som ble vist frem på The Game Awards var Dauntless, et free-to-play online-rollespill, som ble bekreftet at kommer til Xbox One og PS4, i tillegg til PC....Loading next content