Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tekken 7

Neste Tekken 7-fighter kommer fra Polen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tre av de beste fightingspillene denne generasjonen er Mortal Kombat 11, Super Smash Bros. Ultimate og Tekken 7. Alle disse har blitt ytterligere forbedret gjennom årene med masser av nytt DLC-innhold, og i går stod det klart at det eldste av de tre snart får mer nytt.

Vi snakker om Tekken 7, der det i sammengeng med Japanese Fighting Games Roundtable ble avslørt at en enda ikke navngitt karakter er på vei til spillet. Dette er en helt ny, kvinnelig figur, som kommer fra Polen. Ut i fra den første traileren å dømme ser hun ut til å være innblandet i landets politikk. Hun blir tilgjengelig på alle format (PC, PlayStation og Xbox) til våren.

En skikkelig presentasjon loves snart, og når det skjer vil du kunne lese om det her på Gamereactor. Sjekk ut teasertraileren nedenfor.

HQ
Tekken 7

Relaterte tekster

6
Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Det er igjen klart for å gi juling i regi av Bandai Namco. Vi har funnet frem nevene av jern og satt karakter på den syvende Tekken-turneringen...Loading next content