Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Watch Dogs

Nesten 700 millioner i overskudd for Ubisoft

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går la Ubisoft frem regnskapet sitt for de første tre kvartalene av finansåret 2014 (som avsluttes 31. mars 2015), og på tross av problemene knyttet til Assassin's Creed: Unity har det franske gigantselskapet tjent gode penger den siste tiden.

Faktisk ligger de nå på 809,7 millioner euro (ca. 7 milliarder kroner) i inntekter, som er nesten 80 millioner euro (ca. 693 millioner kroner) over målsetningen i budsjettet på 730 millioner euro (ca. 6,3 milliarder kroner)

Av spill som har sikret de gode tallene trekkes særlig de to Assassin's Creed-spillene (Unity og Rogue) frem, sammen med Far Cry 4, The Crew, Just Dance og Watch Dogs. Av disse spillene har henholdsvis 10 millioner (Unity og Rogue sammenlagt), 7 millioner, 2 millioner, 4 millioner og 10 millioner eksemplarer blitt solgt til butikk så langt.

Watch Dogs

Relaterte tekster

Watch DogsScore

Watch Dogs

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Spillet vi har snakket om i to år er endelig lansert, og det leverer varene! Ubisoft viser at det er flere enn Rockstar som kan lage enestående sandkassespill...

2
Games with Gold for juni annonsert

Games with Gold for juni annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Atter en gang nærmer vi oss en ny måned, og atter en gang er Microsoft klare til å offentliggjøre hvilke spill hvilke man får med i Xbox Gold-medlemskapet sitt. •...Loading next content