Norsk
Gamereactor
nyheter

NetEase skal ha takket nei til en forlengelse av avtalen med Activision Blizzard

Den kaliforniske utvikleren ønsket å slå seg sammen igjen i seks måneder mens de finner en ny partner i regionen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig ble Activision Blizzard og NetEases avtale som så førstnevntes spill utgitt og støttet i Kina avsluttet. Dette betyr at World of Warcraft, Overwatch, Diablo og så videre vil være uspillbare i det massive markedet mens Activision Blizzard finner en annen partner for å fylle rollen.

Med denne perioden med usikkerhet i tankene har Reuters rapportert at Activision Blizzard faktisk tilbød NetEase en forlengelse av sin tidligere avtale, noe som ville se paret jobbe sammen i ytterligere seks måneder, mens Activision Blizzard finner en ny partner.

NetEase godtok imidlertid ikke en slik avtale, noe som betyr at 23. januar vil Blizzard Kina-spilltjenester komme til en slutt, og etterlate en haug med spillere uten en måte å få tilgang til den kaliforniske utviklerens spill.

Activision Blizzard har gitt ut en kort uttalelse som berører saken, som sa: "Det er synd at NetEase ikke er villig til å utvide tjenestene til spillet vårt i ytterligere seks måneder på grunnlag av eksisterende vilkår når vi ser etter en ny partner."

Det er ikke noe ord om hvem Activision Blizzard ser på som sin neste partner i regionen.

NetEase skal ha takket nei til en forlengelse av avtalen med Activision Blizzard


Loading next content