Norsk
Gamereactor
nyheter
Never Grave: The Witch and The Curse

Never Grave: The Witch and The Curse er det neste "Hollow Knight" fra skaperne av Palworld

Pocketpair har hentet mer enn bare inspirasjon fra Team Cherrys metroidvania, og vil lansere det før april.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Starten av 2024 ble en revolusjon i bransjen med lanseringen av Pocketpairs Palworld 19. januar. Fra forrige fredag og frem til i dag har spillet vokst i antall spillere med mer enn én million per dag. Skandaløse tall som mange AAA-spill med mye større budsjetter gjerne skulle sett.

Kontroversen rundt spillet har imidlertid lite å gjøre med ting som mikrotransaksjoner, men snarere en gråsone mellom inspirasjon og regelrett plagiering av spillet fra Pokémon og The Legend of Zelda. Nintendo er allerede i gang med å undersøke saken grundig, mens studioet ser fremover mot sin neste utgivelse senere i kvartalet: metroidvania-spillet Never Grave: The Witch and The Curse.

Som du kan se på Steam-siden, blir spillet et metroidvania med fartsfylte actionelementer og en mørk verden befolket av fantasifiender og med en liten, sverdsvingende heks i hovedrollen. Utover det første laget er det lett å se at design, animasjoner og belysning gir gjenklang i hodet ditt med et annet navn: Hollow Knight.

Foreløpig har ikke Team Cherry uttalt seg på samme måte som The Pokémon Company har gjort med Palworld, men det er ingen tvil om at en IP-ekspert ville hatt mye å gjøre her. Det australske studioet fortsetter utviklingen av Hollow Knights oppfølger, Silksong, uten at det er mye nytt å melde. Et tomrom som spillere antagelig vil fylle med dette Never Grave: The Witch and The Curse.

Hvis du vil se "inspirasjonen" selv, kan du sjekke ut kunngjøringstraileren nedenfor.

HQ

Relaterte teksterLoading next content