Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Mirage

New Game+ kommer til Assassin's Creed Mirage neste måned

Som en gratis oppdatering.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har fullført Assassin's Creed Mirage siden lanseringen i oktober og har vært på utkikk etter flere måter å returnere til Bagdad som Basim på, har Ubisoft svært gode nyheter til deg, for de har nå bekreftet at en New Game+ -modus er på vei.

Som nevnt i et innlegg på X, får vi vite at New Game+ vil debutere i desember, og at den kommer som en del av en gratis oppdatering som også inkluderer en ny permadeath-modus som er tilgjengelig på alle vanskelighetsgrader.

Den nøyaktige utgivelsesdatoen for denne kommende oppdateringen er ennå ikke bekreftet, men dette vil utvilsomt bli bekreftet i løpet av de kommende ukene.

Assassin's Creed Mirage

Relaterte tekster

0
Assassin's Creed MirageScore

Assassin's Creed Mirage

ANMELDELSE. Skrevet av Marie Liljegren

Lykkes Ubisoft når de går tilbake til røttene eller mener Marie serien bør fortsette å være mer RPG-aktig?Loading next content