Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
NHL 23
Featured: Gamescom 2022 Coverage

NHL 23 annonsert med første trailer

Det lanseres i midten av oktober og for første gangen noensinne er en kvinnelig hockeyspiller på forsiden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er vel ingen som er overraskede over å høre at EA slipper sin årlige utgave av sin svært populære NHL-serie i 2022 også, og som forventet er tittelen NHL 23.

Årets utgave blir den mest inkluderende da den ikke bare har den første kvinnelige hockeyspilleren på forsiden - Sarah Nurse som deler æren med Trevor Zegras - men som også tilbyr muligheten til å bruke spillere fra IHF Women's National Team med mannlige spillere i Hockey Ultimate Team (HUT). Nurse selv sier dette om æren:

"Det er en så enorm ære å være den første kvinnen på forsiden av EA Sports NHL-serien. Hockey er virkelig for alle, og jeg er glad for at NHL 23 feirer sportens mangfold og inkludering. Jeg håper at den økte representasjonen av kvinner i et så fremtredende spill vil inspirere unge jenter overalt til å vite at det er en plass for dem i hockey."

Vi loves også gameplayforbedringer takket være Frostbite-motoren, cross-play matchmaking (for første gang) og em>"over 500 nye Last Chance Puck Movement-spillanimasjoner"</em>. Sjekk ut kunngjøringstraileren nedenfor, samt noen skjermbilder og det offisielle spillomslaget.

NHL 23 slippes til PlayStation 4/5, Xbox One og Xbox Series 14. oktober, og hvis du vil sammenlikne de forskjellige utgavene og lese om forhåndsbestillingsbonusene - kan du gjøre det her. EA minner oss også via Twitter om at spillet er tilgjengelig em>"i 10 hele timer fra og med 11. oktober med early access-prøveversjonen"</em> hvis du har EA Play eller Game Pass Ultimate.

HQ
NHL 23NHL 23
NHL 23NHL 23
NHL 23NHL 23

Relaterte teksterLoading next content