Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Ninja Turtles: Mutant Mayhem kommer tidligere enn planlagt

Filmen vil gi oss en yngre versjon av Ninja Turtles.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er ekstremt vant til at datoer endres for spillutgivelser, men det skjer også for filmer - og det handler nesten alltid om forsinkelser. Men ikke denne gangen - selv om endringen er veldig liten.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem er bekreftet å få en tidligere utgivelse enn det som opprinnelig ble kommunisert. Paramount Pictures har flyttet filmen frem til 2. august i stedet for 4. august, som den opprinnelig var planlagt til. Dette betyr litt kortere ventetid før vi får glede oss over dette Seth Rogen-produserte eventyret, der skilpaddene sies å være i de tidlige tenårene i stedet for å være eldre.

En ny trailer er lovet 31. mai, som vi vil dele her når den slippes. Ser du frem til Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem?

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Takk ComicBook.com

Relaterte teksterLoading next content