Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ninjala

Ninjala har allerede blitt lastet ned to millioner ganger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke kom Ninjala til Nintendo Switch. Et gratis onlinespill med store 3D-baner, som bærer en visuell stil som kan minne litt om Splatoon-serine.

Om det er årsaken til at spillet er blitt så populært vet vi ikke, men vi kan i hvert fall konkludere med at Ninjala er suksessfullt, da det allerede har blitt lastet ned over to millioner ganger. Det har utvikleren GungHo Online Entertainment nettopp annonsert (via Nintendo Life).

Denne milepælen feires med at alle som laster ned spillet innen den 26. august mottar 300 Jala helt gratis, som er spillets in-game-valuta.

Har du prøvd Ninjala?

Ninjala

Relaterte tekster

0
Sesong sju av Ninjala er i gang

Sesong sju av Ninjala er i gang

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Like før helgen kunngjorde utvikleren Gungho Online at sesong sju av deres populære actionspill Ninjala endelig er i gang. Temaet for denne sesongen er skrekk. Denne...Loading next content