Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports

Ninjas in Pyjamas har inngått et samarbeid med Red Bull

Den svenske esportsorganisasjonen vil ha energidrikkmerkets logo på sine trøyer, med mer planlagt nedover linjen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den svenske e-sportorganisasjonen Ninjas in Pyjamas har inngått et samarbeid med det massive energidrikkmerket Red Bull. Som nevnt i en pressemelding, blir vi fortalt at dette vil starte med å se Red Bulls logo dukke opp på NIPs Counter-Strike: Global Offensive-trøyer, når laget konkurrerer i BLAST Premier Fall Finals, men at mer vil komme av denne avtalen i fremtiden.

"Red Bull har vært i spillet nesten like lenge som vi har - og der det er esports, er det Red Bull," sa Hicham Chahine, administrerende direktør i NIP. "Det er en følelse av at ninjaer endelig fikk vingene sine! Å se den rasende crimson bullen på våre NIP-trøyer vil være et stolt øyeblikk for organisasjonen vår.

De nøyaktige detaljene om hva annet partnerskapet vil utvikle seg til å inkludere har ennå ikke blitt detaljert, men vi blir fortalt at det er "mye mer enn bare en logo på en skjorte."

Ninjas in Pyjamas har inngått et samarbeid med Red Bull


Loading next content