Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Nintendo er fortsatt ikke klare med teamet som skal utvikle The Legend of Zelda: Breath of the Wild II

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under E3 etterlot Nintendo oss med en liten overraskelse, da de avslørte The Legend of Zelda: Breath of the Wild II, og som tittelen antyder er dette en direkte etterfølger til det spillet som gjorde Switch-konsollen såpass suksessfull som den er i dag. Spillet vet vi enda ikke mye om, men vi vet at Nintendo ikke har kommet spesielt langt i utviklingsprosessen - de har ikke helt funnet det komplette teamet som skal utvikle det enda.

Som GamePur avslører så har Nintendo fortsatt en rekke aktive stillingsutlysninger, som er direkte relaterte til dette spillet.

Faktisk leter de fortsatt etter ansatte til ganske avgjørende stillinger, som en team-planlegger, koordinatorer, designere og masse, masse mer. Det ser i hvert fall ut til at spillet fortsatt er i preproduksjon, og enda ikke har en helt fastlagt visjon.

Naturligvis pleier det som regel å ta Nintendo lang tid å lage et stort 3D Zelda-spill, men forventet du at de hadde kommet lengre?

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Relaterte teksterLoading next content