Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Nintendo mot piratkopiering: DMCA-nedleggelser på Github slår ned på Switch-emulering

Tiltak etter Tears of the Kingdom-lekkasjene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo har aldri lagt skjul på sin jernhånd mot alle som forsøker å piratkopiere selskapets eiendommer og spill. Selskapet står for tiden overfor en krise forårsaket av lekkede kopier av sin neste store utgivelse, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, og mange av oss forventet en sterk respons for å gå etter de ansvarlige. Som det viser seg, vil motreaksjonen bli enda større.

Som avslørt av Twitter-bruker Simon Aarons, har Nintendo begynt brede DMCA-nedtak på Github, et populært kodelager der utviklere deler sine kreasjoner for offentlig bruk, inkludert programmer som tillater emulering av Nintendo Switch-spill.

Krav inkluderer til og med "legitime" verktøy som Lockpick, som kan brukes til å få tilgang til nøklene til spill du allerede eier. Det er klart at den offisielle bruken vil være å bevare en sikkerhetskopi, men vi vet alle at det også kan brukes til å distribuere kopier ulovlig.

Det ser ut til at politikken angående spillemulering på Nintendos hybridkonsoll uansett kommer til å bli mye tøffere, og dette er kanskje ikke Nintendos siste trekk i korstoget.

Nintendo mot piratkopiering: DMCA-nedleggelser på Github slår ned på Switch-emulering


Loading next content