Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Sunshine

Nintendo-produsent vil lage Mario Sunshine-oppfølger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendos Takashi Tezuka har jobbet som produsent for en rekke 3DS- og Wii U-spill, inkludert de kommende spillene Mario Maker and Yoshi's Woolly World.

Røttene hans strekker seg imidlertid helt tilbake til Gamecube-spillet Super Mario Sunshine, og hvis Tezuka får det som han vil kan det fort tenkes vi får se både en Sunshine-oppfølger og en nyversjon av Nintendo 64-klassikeren The Legend of Zelda: Majora's Mask en gang i fremtiden:

- This is my personal opinion, let's start with that. I mean, of course I wish we could. I personally would like to enjoy those again but I don't have any information", kommenterer Tezuka til Nzgamer.

Ikke akkurat for en formell annonsering å regne, men det er jo betryggende å vite at kapteinen er ombord. Er du?

Super Mario Sunshine

Relaterte tekster

0
Super Mario Sunshine fortsettelse på vei?

Super Mario Sunshine fortsettelse på vei?

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

Ryktene løper løpsk opp mot årets E3 messe og de ferskeste dreier seg om Super Mario Sunshine og spillets produsent Takeshi Koizumi. Han har nemlig ymtet innpå om en ny annonsering ved messen, men er det fortsettelsen til Mario Sunshine?

0
Super Mario Sunshine på GBA

Super Mario Sunshine på GBA

NYHET. Skrevet av Jakob Møller

Vi trodde ikke det ikke kunne la seg gjøre, men nå har geniene hos Nintendo gjort det umulige. Super Mario Sunshine er laget til GBA!

0
Super Mario Sunshine side skinner

Super Mario Sunshine side skinner

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Ja, i dag er altså dagen de heldige amerikanerne kan boltre seg med Super Mario Sunshine. Europeiske gamere må heldigvis ikke vente halve eller hele år, og får spillet i starten av oktober. Derfor er vel en tur innom den nyåpna siden på sin plass.Loading next content