Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Uncharted 4: A Thief's End

Nolan North blir gjerne med i Uncharted 5

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sjansen er enorm for at du har hørt Nolan North sin stemme om du noen gang har prøvd et spill hvor figurene snakker, men han er nok uansett mest kjent som Nathan Drake i Uncharted-spillene. North har selv sagt at samarbeidet med Naughty Dog og medskuespillerne der har vært noe han vil huske for resten av livet og setter veldig høyt. Derfor var det også ekstremt tungt for han å "ta farvel" med Uncharted-universet, men i april sa han følgende om muligheten for Uncharted 5:

"A lot of people want the fifth Uncharted, but that ship has kinda sailed. It's great that so many people can all remember such an iconic franchise."

Dette betyr uansett ikke at dere som lengter etter nye eventyr med Nathan Drake trenger å gi opp håpet enda.

Det har nemlig gått rykter om at Sony San Diego jobber med et nytt Uncharted-spill, og Uncharted 2: Among Thieves-sjefen Bruce Straley sa at han gjerne ser Drake komme tilbake i et nytt spill. Michael Tardi la nylig merke til dette, og spurte derfor Nolan North om han kunne tenke seg å komme tilbake som yngstemann Drake på Twitter. Svaret han fikk vil nok glede mange selv om North nok også skriver det med et lite glimt i øyet:

"Ready to break out my climbing gear!"

Om ryktene rundt et nytt Uncharted stemmer, og Nathan Drake blir en del av det, høres det altså ut som om Nolan North er mer enn villig til å stikke litt av skjorta ned i buksa igjen og innta rollen som Sonys elskede eventyrer igjen. Med det i boks blir spørsmålet: hva håper du endres eller forbedres i et nytt Uncharted?

Uncharted 4: A Thief's End

Relaterte teksterLoading next content