Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Warhammer: Arcane Magic

Norske Turbo Tape Games med nytt Warhammer-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Bergensbaserte Turbo Tape Games har nå annonsert et samarbeid med brettspill- og dataspillgiganten Games Workshop. De har tilegnet seg en lisens tilknyttet selveste Warhammer-universet, og er godt igang med å lage Warhammer: Arcane Magic til iOS.

Dette er et samarbeid som betyr mye daglig leder Fredrik Sundt Breien og resten av Turbo Tape Games:

- Fra før har vi kjempet for å få oppmerksomhet om egne titler og merkevarer, men Warhammer er allerede en stor merkevare internasjonalt. Jeg merker også at responsen fra bransjen når det gjelder andre store lisenser er en helt annen nå som vi er involvert i Warhammer-merkevaren, sier Breien.

Turbo Tape Games har eksistert siden 2008, og har tidligere jobbet med spillprosjekter som Naval War: Artic Circle, UHR Warlords og Full Cycle. De har i tillegg jobbet på en rekke prosjekter blant annet i forbindelse med TV2s sykkelsatsning og VilVite-senteret i Bergen.

- Du kan si at Warhammer: Arcane Magic en en blanding av UHR Warlords og X-com. Det er et turbasert strategispill hvor du får styre rundt på kjente magikere fra Warhammer-universet, som Teclis, Balthasar Gelt, and Wurrzag, forteller Breien.

Warhammer: Arcane Magic kommer i løpet at 2015. Vi har fått tilgang på en hel del skjermbilder fra spillet, og en tidlig trailer:

HQ
Warhammer: Arcane MagicWarhammer: Arcane Magic
Warhammer: Arcane MagicWarhammer: Arcane MagicWarhammer: Arcane Magic
Warhammer: Arcane Magic
Warhammer: Arcane MagicWarhammer: Arcane Magic
Warhammer: Arcane MagicWarhammer: Arcane Magic

Relaterte tekster

4
7,38 millioner til norske spill

7,38 millioner til norske spill

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

Norsk Filminstitutt har igjen åpnet pengesekken og drysset utviklingstilskudd over norske filmer, TV-serier og dataspill. Hele 7,38 millioner kroner blir fordelt over...Loading next content