Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

North vant DreamHack Montreal etter kontroverser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går ble DreamHack Montreal CS:GO-turneringen avsluttet, og danske North vant hele greia etter å ha slått Immortals i finalen. Uheldigvis vil det nok uansett ikke være danskene sine prestasjoner som står i fokus de kommende dagene.

Immortals klare nemlig å skaffe seg overskrifter på andre måter. For det første kom de for sent til finalen, og tapte dermed første runde på walk-over. Deretter tapte de 16-9 i andre runde. Hvor prosess både for lagene og tilskuerne der altså. Sjefen i Immortals, Noah Whinston, skrev i en tweet, at tapet var greit nok, og at handlinger bør få konsekvenser.

Problemet er bare at Vito 'kNg' Giuseppe også bestemte seg for å dele sine tanker om det som skjedde, og man kan vel trygt si at han ikke tar like lett på det...

Uansett er det viktigste poenget at North vant turneringen, og dermed $50,000. På vei mot denne premien hadde de jo også gjort det bedre enn stjernene i Cloud9, så all honør til dem.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: DreamHack

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content