Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Ny Borderlands 3-DLC og Xbox Series X-oppdatering ute nå

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fra og med i dag kan alle som har kjøpt seg en Xbox Series S eller Xbox Series X oppgradere Borderlands 3 til neste generasjon helt gratis (gjelder også PS5 fra og med 19. november). Dette betyr at du kan nyte spillet i 4K og 60 bilder i sekundet samtidig.

Samtidig har nå også det første tilskuddet til Season Pass 2 blitt sluppet, kalt Designer's Cut. Her får du et nytt Skill Tree til hver Vault Hunter, samt den rogue-inspirerte spillmodusen Arms Race.

Sjekk ut begge disse nyhetene i de to videoene nedenfor.

HQ
HQ
Borderlands 3

Relaterte tekster

1
Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Borderlands 3 er endelig her, og Odd Karsten som er skikkelig Borderlands-fan har nå spilt igjennom det. Lever det opp til forventningene?

0
Borderlands 3 er gratis på PC

Borderlands 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det ante meg at Epic Games hadde noe spennende på gang da de ikke ønsket å avsløre hva det neste gratisspillet på Epic Games Store ville bli forrige torsdag, og det viser...Loading next content