Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Avatar: Frontiers of Pandora
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Devil May Cry

   Ny Devil May Cry-anime kommer til Netflix

   Nå venter vi bare på å høre om et Street Fighter-, Mega Man- og Dino Crisis-prosjekt.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Capcom og Netflix har vært gode venner i noen år nå, ettersom strømmetjenesten har en rekke filmer og TV-serier basert på Dragon's Dogma, Monster Hunter og Resident Evil. Nå er det på tide å krysse av enda en elsket serie på listen.

   Adi Shankar, mannen som produserer så å si alle anime-serier basert på spill for tiden, har bekreftet at Devil May Cry vil få en åtte episoder lang anime på Netflix i fremtiden. Tilsynelatende ikke så langt inn i fremtiden heller, for kunngjøringen kommer sammen med en trailer som viser at vi får oppleve historien om en ganske ung Dante. Det er de talentfulle folkene hos Studio MIR som lager animeen, så det er en god sjanse for at animasjonene i det minste blir bra. Vi får imidlertid ikke vite når serien kommer, men det kan bare få fansen til å spekulere i om den kommer omtrent samtidig med et nytt spill i det elskede universet.

   HQ
   Devil May Cry

   Relaterte tekster   Loading next content