Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
The Sims 2

ANNIE med to låter på simsk i The Sims 2: Uteliv

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Det er flere norske grupper som har fått æren av å servere oss gamere musikk i diverse spill den siste tiden. Nå kommer tilleggspakken til The Sims 2 som har fått den norske undertittelen Uteliv og her har vår Annie fått med to låter.

Her er et utdrag fra pressemeldingen vi fikk ifra EA:
Samtidig som ANNIE nyter stor suksess både i UK og USA, har EA gleden av å annonsere at begge hennes to radio hits, Chewing Gum og Heartbeat er innspilt på simsk og blir å finne på The SIMS 2 Uteliv™ som slippes i dag!

I denne utvidelsespakken kan simmene jobbe som DJ og kjøpe seg DJ boks til hjemmet sitt, prøv selv og hør etter to velkjente låter i nytt format...

"Å spille inn disse to låtene på simsk er noe av det morsomste jeg noen gang har gjort i et studio" Annie

SIMS 2 Uteliv er den andre tilleggspakken til The Sims™ 2, som tok verden med storm i september 2004, og ble det raskest selgende PC-spillet noen gang. Til nå har spillet solgt over 4,5 millioner eksemplarer på verdensbasis. I The Sims 2 Uteliv, vil spillerne kunne ta med simmene sine på byen og besøke alle de trendy utestedene i det nye sentrumsområdet. Du kan også sprite opp livene deres med nye dating-funksjoner og du har et nytt livsmål som fokuserer på livsnytelse.

Flere nyheter og screens fra spillet finner du inn her

Chewing Gum Simlish remix blir også å finne på den internasjonale TV reklamen.