Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Command & Conquer 3: Tiberium Wars

Command & Conquer 3

Spillet kommer også til Xbox 360


Det kom egentlig ikke som noen overraskelse og undertegnede har i grunnen sytes det hadde vært merkelig om dette ikke skjedde. For med suksessen Ringenes Herre: Kampen om Midgard II til Xbox 360, forventet mange, inkludert meg at Command & Conquer 3: Tiberium Wars også etter hvert skulle dukke opp Microsofts populære konsoll.

I dag har vi fått tre nye skjermiser fra Xbox 360 versjonen og de ser veldig imponerende ut... eller hva mener du?

Når Xbox 360 versjonen dukker opp er ikke bekreftet, men vi håper og tror at det skjer rundt lanseringen av PC-versjonen.

Her er mer fakta:
Året er 2047 og det kunne ikke vært mer som sto på spill. Tiberium — en selvreproduserende substans fra verdensrommet - har infisert jorden og sprer seg som en radioaktiv istid. Global Defense Initiative, en høyteknologisk allianse av verdens mest avanserte nasjoner, slåss for å begrense spredningen av Tiberium, men Kane, den stormannsgale lederen for Brotherhood of Nod, har andre planer for jorden. Kanes hemmelige samfunn har blitt en supermakt som er fast bestemt på å bruke Tiberium til å ta kontrollen, og omforme menneskeheten i sin egen gale versjon av fremtiden. Krigen raser og hele planetens skjebne ligger i dine hender.

Her er den av pressemeldingen vi fikk av EA:
Electronic Arts Inc., kunngjorde i dag at Command & Conquer 3 Tiberium Wars™ (C&C 3) er under utvikling til Xbox 360™. C&C 3 har en intuitiv konsollspesifikk kontrollmetode som gir en spillopplevelse med kjapp action, en dyp spillvariant for en spiller og en fantastsik flerspillvariant der du kan utkjempe enorme slag og ta kontroll over svære styrker på fremtidens slagmarker.

"Command & Conquer-serien har endelig funnet veien tilbake til konsoll etter sju år," sier Mike Verdu, Executive Producer hos EALA. "C&C 3 kommer til å bidra til å utvide RTS-sjangeren på Xbox 360, og bygge videre på grunnlaget vi har lagt med utviklingen av Ringenes herre , Kampen om Midgard II. EA utvikler kontrollene slik at det føles som om du alltid har spilt strategispill på konsoll."

"C&C 3 passer perfekt til Xbox 360," sier Mike Glosecki, Senior Producer hos EALA. "Xbox 360-spillere får et nettspill fullt av action, i tillegg til en storslagen science-fiction-historie som fortelles mellom slagene i spillvarianten for én spiller."

Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Command & Conquer 3: Tiberium Wars