Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Halo 3

Nytt Master Chief-bilde

Tatt fra Halo 3-reklamen


Her er det første bildet fra den kommende 60-sekunder lange Halo 3-reklamen som Microsoft vil vise under mandagens Monday Night Football. Programmet er USA's største år etter år og derfor vet Microsoft at de er garantert enormt mange seere. Samtidig som den vises på TV skal den begynne å gå på kinoer og lignende samt at det også vil gå an å laste ned via Xbox Live Marketplace.

Bungie sier at de ikke har kommet langt nok med selve historien enda og derfor ikke er klare å vise selve spillet hvilket har ført til en rendert film i stedet. Alle modeller, tingene Master Chief gjør og lignende er fra spillet, men har altså blitt piffet opp en liten smule i etterkant.

Her er mer fakta:
Den episke sagaen fortsetter med Halo 3, den enormt etterlengtede fortsettelsen på den meget vellykkede og kritikerroste Halo-serien.I dette tredje kapitlet i Halo-trilogien kommer Master Chief tilbake for å avgjøre kampen og bringe den episke konflikten mellom Covenant, Flood og hele menneskeheten til et dramatisk, nervepirrende klimaks.

Halo 3 utgjør det tredje kapitlet i Halo-trilogien - en prisbelønt actionserie som vokste til et globalt underholdningsfenomen med mer enn 14,5 millioner solgte spill på verdensbasis og mer enn 650 millioner timer flerspilleraction på Xbox Live, og gav opphavet til actionfigurer, bøker, en tegneserie, klesplagg, en kommende filmversjon og mye mer.

* Neste generasjons fordeler: Halo 3 utnytter kraften i Xbox 360 fullt ut og bygger videre på alle de beste elementene i Halo-serien, med en rekke tekniske og spillmessige fremskritt.

* Utvikling i design: Neste generasjons høydefinisjonsgrafikk, forbedret AI, en avansert sanntids lyssettingsmotor og nye våpen, karakterer og utfordringer er bare noen av eksemplene på utviklingen av design og teknologi i Halo 3.

* Enestående opplevelse: Disse forbedringene gir spillerne en enestående opplevelse og dermed en enda mer fengslende og spennende historie.

* Online flerspillermodus: Sammen med Xbox Live på Xbox 360 bygger Halo 3på den unike sosiale flerspillermodusen og nyskapende spilldesignen i Halo 2.

Halo 3