Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
World of Warcraft

World of Warcraft patches

Korstoget forbedres skikkelig!


Neste onsdag når World of Warcraft-serverne har sin ukentlige oppdateringer kommer den nye patchen å komme til det massive online-spillet. Denne gangen vil et helt nytt hedersystem til å erstatte det gamle, noe som plukker bort de ulike PVP-rankene man kan ha, og istedet bruker man opptjente heder i lag med medaljer fra de ulike PVP-arenaene for å kjøpe nye rustninger. På denne måten skal det bli lettere å få tak på de fete Grand Marshal/High Warlord-vppnene som tidligere har krevd hundretalls timer spillig for å oppnå.

Denne uken kommer altså til å bli den siste uken man kan tjene inn en PVP-rank, og når oppdateringen er aktiv kommer man til å få bære sin høyeste inntjente rank som sin tittel for all fremtid.

Hva som dog ikke nevnes er hvor vidt spillere kommer til å få tilbake alle sine talent-poeng for å bruke de i de nye talent-trådene. Men nå har Blizzard begynt å forberede seg litt før World of Warcraft: The Burning Crusade, og ventetiden der er snart over.

World of Warcraft