Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Crysis

Mer nytt fra Crysis

Vi fristes av mer action...


Det er ikke bare Motorstorm som får presentert seg i dag. Også Cryteks neste og store prosjekt - Crysis har noe å tilby oss gamere. Vi har nettopp fått vite at en ny CES-trailer er klar for beskuelse og denne finner du som vanlig via linken nedenfor:

Crysis - CES 2007 trailer

Hvis du ikke har sett denne, anbefales det også...

Her er mer fakta:
Crysis er et science-fiction-skytespill i første persons perspektiv til PC fra den prisbelønte utvikleren Crytek, som står bak det kritikerroste spillet Far Cry. Jorden, 2019. En enorm asteroide treffer jorden.

Det nordkoreanske regimet er snare med å lukke alle utenforstående ute fra hendelsen, for å beholde mysteriet som følger med asteroiden for seg selv. USA sender et team med Delta Force-soldater for å sjekke hva som har skjedd og for å rapportere tilbake til Pentagon. Mens spenningen mellom de to landene bygger seg opp, sprekker plutselig asteroiden, og det viser seg at den rommer et 2 km høyt romskip. Skipet genererer et enormt kraftfelt som fryser en stor del av øya der det befinner seg. Resultatet er en drastisk klimaendring. Invasjonen av jorden er i gang.

De to rivaliserende nasjonene slår seg sammen for å stoppe romvesenene og redde menneskeheten. Den nyopprettede alliansen utkjemper store slag mot de utenomjordiske invaderende styrkene. Håpet svinner raskt, og spilleren må lede en avdeling med soldater gjennom frodig tropisk jungel, over frossen tundra og til slutt inn i hjertet til selve romskipet, der den endelige kampen foregår i vektløs tilstand.

Crysis gir spillerne en gripende actionopplevelse der de må tilpasse taktikk, våpen, beskyttelsesutstyr og måte å spille på for å overleve og slå tilbake invasjonen fra verdensrommet.

Crysis
Crysis
Crysis
Crysis
Crysis
Crysis
Crysis